lunes, 31 de octubre de 2016

NOVETATS.

Bé, com be diu el titul... desde l'altra actualització fins ara hi ha alguna que altra novetat....

El dijous passat "27 d'Octubre" vaig començar a disfrutar de la baixa laboral així que ara ja disfrute el embaraç d'una altra manera.
Ja trove a faltar moltes coses, pero en especial a la meua companyera, que mes que companyera es pot dir la meua amiga. Pero bé, seguim en contacte casi tots els díes i sé que no pedrem relació alguna.
DÍA DE LA DESPEDIDA
Desde entonces no he tingut temps de aburrir-me ja que la faena de casa no s'acave mai... Me senc de moment un poc obsesionada en limpiar xapats, tirar trastos etc. "aunque Hilario diu que no son trastos jejeje". També vaig a passejar tos els díes en el altre xiquet que tenim a casa, Leo, la ruta del colesterol de Moró que venen a ser uns 5 km mes o menys. Apart també vaig dos dies a la setmana al curset de natació "avui me escapat perque hi ha pont"

Aquest matí també he anat a fer-me els primers analisis de sanc, avore si el dilluns que bé tinc sort i hem diuen que he passat la toxoplasmosis y així puc menjar-me unes cuantes llonganises seques ben agust.












 
Després dels analisis he anat a vore a la meua amiga Nuria, perque sé que pobra està aburrida ja que la ginecóloga li ha manat repós absolut sino Nadia naixerà antes d'hora. Estem ja tots a la espera de noticies noves.

Sobre el tema del menjar heu porta prou bé no com Hilario que es passe les hores patin de si puc menjar lo que menja o no.... Que futur pare mes patidor!!!!

La semana que bé el pare de Cigronet s´ha demanat vacances ja que tenim moltes coses que fer... a l'hospital al resultat dels analisis i alguna prova, un altre dia matrona, també a la ginecóloga de pago y en els ratos lliures pegar una mirada algún cotxe que se adapte a Cigronet ja que hem decidit que anem a retirar el meu estimat Ibiza.

I com avuí papi Hilario es extrany i demà no treballe en tot el día... Anem al cine! Ja que d'açí uns 7 messos segurament ja no podem anar i quan anem casi tinc per segur que serà una pelicula de dibuixos jijiji.... així que avui ens espera.... UN MOSTRUO VIENE A VERME!

Per cert... la panxa ja va creixent!!

Un altre dia mes... Disfruteu del pont de tots sants i la terrorífica nit de Halloween!

Carabassa Halloween 2013

Pd: Açi os deixe el enllaç de la anterior actualització del antic blog. "aquesta pagina hem pareix molt mes completa"  
  http://hilario-alexandra.blogspot.es/1477146892/una-gran-ilusio-en-cami/#com


No hay comentarios:

Publicar un comentario